Radio står stødig i en vanskelig tid

Den pågående koronakrisen påvirker oss alle, og også radiobransjen merker at det er urolige tider. Men nettopp nå er det viktigere enn noe gang at P4 holder stø kurs og bidrar til en slags normalitet midt i alt det unormale. ?Det klarer vi!

Med kun små tilpasninger er alle P4s åtte radiokanaler på lufta akkurat som vanlig. Lytterne kan være trygge på at P4 skal fortsette å være lytternes gode venn i øret med siste nytt, underholdende programledere, konkurranser og masse fin musikk gjennom hele dagen. 

Flere av kanalens annonsører har vist en imponerende evne til å tilpasse seg dagens situasjon ved raskt å endre budskapet i radiospottene sine, noe dagligvarebransjen er et godt eksempel på. Vi i P4 heier på alle slike former for kreative radioløsninger, og tar gjerne en prat om hvordan dette kan løses i hvert enkelt tilfelle. 

Produksjonsmiljøene for radioreklame er også på plass akkurat som vanlig, og er mer enn klare for å bidra i det kreative arbeidet eller eventuelt endre budskapet i en spott på kort varsel dersom situasjonen tilsier det.