P4s Sommerturné på veien med flotte samarbeidspartnere

Etter to års pause er P4s Sommerturné endelig tilbake! Sammen med førstehjelpsdugnaden "Sammen redder vi liv", Nordisk Film, Norges Fotballforbund, Pfizer, Ford, Sørlandschips, Finsbråten og Circle K besøker vi 17 sommerbyer med direktesendt radio, konkurranser og moro for hele familien. Se reiseruten og kom på besøk!

P4s Sommerturné skal på veien for 27. gang. Sammen med våre sponsorer besøker vi 17 kystbyer med direktesendt radio og moro for hele familien.
P4s Sommerturné har blitt en fast ferietradisjon for mange nordmenn, og mellom 29. juni og 18. juli kan publikum endelig oppleve den igjen i 17 byer langs kysten av Sørvest-, Sør- og Østlandet. 

Sammen med våre sponsorer byr vi på morsomme konkurranser, flotte premier og deilige smaksprøver. Litt nyttig folkeopplysning blir det også, for alle som vil kan få lære livreddende førstehjelp og få nyttig informasjon om hvordan man best beskytter seg mot flått. 

Årets programleder er som vanlig Michael Andreassen, og sammen med Marte Kaasa Arntsen og Øystein Røe Larsen fra P4s Radiofrokost lager han direktesendt sommerradio fra torget i hver by.

Vi garanterer en spennende arena med god stemning for hele familien, og mulighet til å blant annet vinne billetter til både kino og landskamp i fotball, smake pølser og chips, sjekke ut helelektriske Ford Mustang Mach-E GT og ikke minst delta i en rebus hvor premien har en verdi på nesten 70.000 kroner!

Og siden en stadig økende del av P4s lyttere nå hører våre åtte kanaler via den nye P4-appen deler vi ut en splitter ny iPhone13 til én heldig publikummer hver dag! Alle som er til stede kan være med i konkurransen.

Det er forventet rundt 50.000 besøkende i løpet av turneen, og vi oppfordrer alle til å ta turen dersom reiseruten klaffer med ferieplanene. Kanskje har din bedrift lyst til å være med som samarabeidspartner neste år? Se årets reiserute her: 
Reiserute