P4s Sommerturné - En unik arena for sampling og merkevarebygging

Bli med som samarbeidspartner på sommerenes kanskje hyggeligste event, og treff mer enn 50 000 publikummere i avslappet sommerferiemodus! Det er fortsatt ledige plasser.

P4s Sommerturné skal på veien også i år, og vi inviterer nå flere samarbeidspartnere til å bli med. Turneen besøker 17 hyggelige destinasjoner langs kysten, og den byr på både live radio på torget, smaksprøver, konkurranser og aktiviteter for hele familien. 

Dette er med andre ord en super arena for sampling og merkevarebygging på et tidspunkt av året hvor folk har lave skuldre og den generelle reklamestøyen er lav.

Turneen har allerede med seg flere samarbeidspartnere som er i full gang med planleggingen, blant dem Canal Digital, Norges Fotballforbund, Pfizer, Restplass og Forskerfabrikken

Det er fortsatt ledige plasser, så ta gjerne kontakte med en av P4s dyktige radiorådgivere for mer informasjon om hva du får som sponsor på P4s Sommerturné.

Turnen er på veien mellom 29. juni og 19. juli 2019, og besøker Stavanger, Flekkefjord, Farsund, Mandal, Arendal, Lillesand, Grimstad, Tvedestrand, Larvik, Kragerø, Skien, Stavern, Drammen, Fredrikstad, Hvaler, Sandefjord og Tønsberg.

Grimstad-Turnéområdet.jpg