P4 forventer tidenes radiosommer og gir lytterne lyden av en super norgesferie!

Dette er sommeren for norgesferie og derfor ligger det an til å bli tidenes sommer på norsk radio. P4 blir selvsagt med på kjendisenes og lytternes reiser fra nord til sør, øst til vest og fjære til fjell for å formidle lyden av norgesferie.

Sommer og radio hører sammen, og i år kanskje mer enn noen gang siden vi alle skal feriere i Norge. På P4 er det tradisjon for å lage hyggelig sommerradio fra hele landet, men i år tar man det ett skritt videre ved å invitere alle til å søke om å få være P4-reporter fra sitt hjemsted. Hver dag blir nye, lokale stemmer å høre på radio i populære programmer som P4s Radiofrokost, Michael Direkte og Midt i Trafikken.

Lytterne er stjerna!

Norge er et land med fem millioner mennesker og dermed fem millioner potensielle reportere med minst fem millioner unike historier. Nå er det noen av disse historiene som skal vise oss hvorfor Norge er et så fantastisk ferieland.

De potensielle P4-reporter melder seg på via en egen landingsside, og de som plukkes ut vil få både veiledning og støtte fra P4s redaksjon før de skal på lufta.

 - Målet er å høre nye, hyggelige, lokale stemmer hver eneste dag fortelle om sitt sommernorge, sier programredaktør i P4, Anders Opsahl. - Nå som vi alle skal være i Norge i sommer er det viktigere enn noen gang å få tips om både kjente og skjulte perler fra de som kjenner dem best, nemlig lytterne, sier han. 

Venter økt radiolytting i sommer

Tradisjonelt reiser mange nordmenn på utenlandsturer i sommerferien, og radiolyttingen pleier derfor å få en liten nedgang i juli. I år tyder imidlertid alt på at dekningen sommeren 2020 vil holde seg på samme nivå som hele resten av året fordi vi plutselig oppholder oss i Norge alle sammen.

I tillegg er det mange som hører radio i bilen, så ferierende nordmenn på bilferie er også ventet å dra opp lyttingen på norsk radio i sommer. 

"Lyden av Norgesferie" med lokale P4-reportere fra hele landet blir å høre på lufta i hele skoleferien, altså fra uke 26-34.