Lokale annonseringsmuligheter hos P4-gruppen

Nå settes det sterke begrensinger for radioreklame i FM-nettet i og rundt de store byene. Nye regler gjør det forbudt å sende mer enn 4 minutter reklame i døgnet. P4-gruppen har løsninger for deg som fortsatt ønsker å nå ut til lyttere i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Fra nyttår blir det sterke begrensninger i muligheten til å kjøpe radioreklame på FM i og rundt de store byene.

Hver uke har P4-gruppen flere hundre tusen lyttere i storbyene som vi kan treffe via vårt målrettingsverktøy Smartspot. Det gjør at vi kan rette annonsene mot lyttere ut fra geografi, kjønn, alder, interesser og mye, mye mer. 

Med vår innsikt og våre målrettingsmuligheter kan vi hjelpe deg med både storbyforsterkning og rene storbykampanjer. Vår løsning sørger kort og godt for at riktig budskap treffer riktig øre til riktig tid på riktig sted.

Når du kjøper digital lydannonsering gjennom SmartSpot burde målet for deg som annonsør være å sende reklame i geografisk avgrensede områder i landet, eller å forsterke en rikskampanje i de delene av landet som er ekstra viktig for deg. Se Smartspot.no for mer informasjon, og ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Les mer om de nye reglene for reklametid på FM i og rundt de store byene her.