Landets største julekanal - Julekanalen P7 Klem - endelig tilbake!

Lytterne holder seg trofast til Julekanalen P7 Klem. I fjor hadde kanalen over 2,1 millioner lyttere i desember, noe som gjør den til landets desidert største julekanal. Fredag er kanalen endelig på lufta igjen!

DEN ORIGINALE JULEKANALEN: Programlederne på Julekanalen P7 Klem spiller all den beste julemusikken i hele førjulstiden: (f.v.) Kjetil Hugin, Elisabeth Carew, Hanne Bjørnevik, Sverre Bjørnsen, Ellen Befring og Morten Scott Janssen. Foto: P4
Dette er 18. året Julekanalen P7 Klem er på lufta, og tallene viser med all tydelighet at nordmenn elsker julemusikk! Lyttingen stiger jevnt og trutt fra kanalen går på lufta i begynnelsen av november, og i desember i fjor var Julekanalen P7 Klem landets nest største kommersielle radiokanal, kun slått av P4. 

I desember hadde kanalen i snitt en markedsandel på 5%, og på julaften var den oppe i hele 11,3% markedsandel. Dette var mest av alle de kommersielle radiokanalene her i landet den dagen.

I tillegg til julemusikk blir det hyggelige innslag om juletradisjoner, julemat, pynt og kos, og kanalens sponsorer byr raust på flotte premier gjennom hele førjulstiden.

Freia gir bort julestrømper fulle av sjokolade, Europris deler ut pynt, gaver og annet man trenger til jul, Meny deler ut gavekort på mat, og Lofoten produkter gir bort matkasser og en tur til nydelige Lofoten.

Julekanalen P7 Klem har som eneste julekanal sin helt egne julesang, "Julestemningen (Barnelatter, vintersne)". Den har blitt svært populær blant radiolytterne, og har i tillegg mer enn 615 000 avspillinger på YouTube og Spotify.