Knallstart for P11 Dance!

Lytterne har strømmet til P4-gruppens nye radiokanal, P11 Dance. Ferske tall viser nå at det bare i løpet av de fire første ukene var over 400 000 personer som lyttet til kanalen

MEGET STERK START: Programredaktør i P4-gruppen, Anders Opsahl, hadde knapt våget å håpe på så gode lyttertall for en splitter ny kanal.
– Dette er en knallstart, og bekrefter at en radiostasjon som rendyrker de største dance-klassikerne fra 90- og 2000-tallet er noe lytterne virkelig har savnet, sier programredaktør i P4-gruppen, Anders Opsahl.

P11 Dance ble lansert i begynnelsen av februar, og Opsahl sa da at dette skulle bli kanalen for dem som elsker lukten av røykmaskinen, strobelysene og blinkingen fra discokulen på dansegulvet.

Nå tyder både lyttertall og tilbakemeldinger på at det er akkurat det kanalen har blitt. Lytterne har sendt meldinger hvor de både takker, gratulerer og forteller at de nesten hadde glemt hvor morsom denne musikkepoken var og at de ikke bare lytter fredag og lørdag kveld, men både sent og tidlig mens de mimrer tilbake.

– Men de aller hyggeligste tilbakemeldingene, og de som rører radiohjertet mitt aller mest, er de som kommer fra folk som forteller at de ikke har hørt radio på mange år, men nå har fått en anledning til å gjøre det, sier Opsahl. 

For selv om programredaktøren virkelig hadde tro på at den nye kanalen ville slå godt an innrømmer han at de gode lyttertallene likevel kom litt overraskende.

– Norske radiolyttere har et bredt utvalg av kanaler å velge blant, så at en helt fersk kanal slår så godt an fra dag én er nesten litt uvirkelig. Dette bekrefter at vi traff godt da vi valgte sjanger og at jungeltelegrafen fortsatt er effektiv. Vi ønsker å vekke følelser hos lytterne på alle våre kanaler og det har Darude, Faithless og Sash virkelig gjort for oss på P11 Dance, avslutter Anders Opsahl.

P4-gruppen består nå av de ni riksdekkende radiokanaler P4, P5 Hits, P6 Rock, P7 Klem, P8 Pop, P9 Retro, P10 Country, P11 Dance og NRJ.

Logo