Flest priser til P4 under Prix Radio - Misjonen fikk publikumsprisen

P4-gruppen stakk av med 10 av i alt 22 priser, og fikk dermed flest priser av alle da radio- og podkastbransjen hedret seg selv under årets Prix Radio.

Misjonen med Atle Antonsen og Johan Golden fikk to priser under Prix Radio.
P4s populære humorprogram Misjonen fikk nær 30 prosent av stemmene og stakk av med den gjeve publikumsprisen. Dermed gikk publikumsprisen for første gang på 14 år til andre enn NRK. Misjonen med Antonsen og Golden fikk i tillegg prisen for årets humorinnslag.

-Dette er utrolig god formidling, smittende stemning, eksemplarisk oppbygging, gode bilder og sterk payoff. Dette er god humor, uttalte juryen i sin begrunnelse.

P4 med flest priser av alle 
Prix Radio er en årlig prisutdeling og bransjefest for alle som jobber i og med radio og podkast i Norge, og år ble arrangementet holdt på Hasle i Oslo.
  
P4-gruppen fikk totalt 10 priser, og i tillegg til de to prisene til Misjonen vant P4 både årets morgenflate, aktualitetsprogram, nyhetsbulletin, sendeflate, promo og årets talent.

To priser til P4s Radiofrokost
Den populære morgensendingen på P4 med Bjørn Faarlund, Marte Kaasa Arntsen og Øystein Røe Larsen vant både årets morgenflate og årets aktualitetsprogram. Juryen var full av lovord i sin begrunnelse. - Vi hører mye energi i studio som smitter over på lytteren. Dette har de perfeksjonert med mange stemmer uten at de avbryter hverandre, uttalte juryen. 
P4s radiofrokost

Tok alle musikkprisene
Musikk er en stor og viktig del av samtlige kanaler i P4-gruppen og akkurat som i fjor gikk begge de to musikkprisene til P4-gruppens radiokanaler. P5 Hits og programleder Simen Sveen fikk pris for årets programleder musikkdrevet radio, mens Jonas Bergløv og NRJ Euro Hot 50 ble kåret til årets musikkprogram. 

Om sistnevnte trekker juryen frem at Bergløv har et høyt men behagelig energinivå, at han har god kjemi med gjestene og at han virker kunnskapsrik i sin sjanger.

- Er velsignet med bransjens beste folk
P4s Michael Andreassen vant årets sendeflate akkurat som i 2018 og 2019. P4-nyhetene stakk av med årets nyhetsbulletin, og P4-reporter Ida Gjellerud ble kåret til årets talent. I tillegg vant P4 årets promo for promoen som ble laget da Norge stengte ned på grunn av korona-viruset.

Programredaktør i P4, Anders Opsahl, er både stolt og glad over at P4 vinner i så mange viktige kategorier. – At redaksjonen vår leverer på et meget høyt nivå er det liten tvil om, at det gjenspeiles nok en gang med mange priser under årets Prix Radio er ekstremt moro. Vi er rett og slett velsignet med bransjens beste og mest kreative folk. Nok en gang viser vi at vi leverer på flere kanaler og i et vidt spekter av kategorier, noe jeg er utrolig stolt av, avslutter Opsahl.