Flere nye stjerner til P4-gruppen

P4-gruppen styrker laget med en rekke nye programledere. Sarah Natasha Melbye, Vida Lill Berge, Kristian Hope, Jenny Jenssen, André Jerman er hentet fra både radio- og underholdningsbransjen, og blir å høre på henholdsvis P4, P5 Hits, P6 Rock og P10 Country.

Godt innhold - i tillegg til all den beste musikken - er en viktig driver på alle P4s kanaler, og de mange nyansettelse den siste tiden bidrar til en kraftig styrking av det redakjsonelle innholdet.

Sarah Natasha Melbye blir en del av P4s frokostteam, og skal i tillegg ha faste sendinger på Norges eneste countrykanal, P10 Country. Melbye er kanskje best kjent fra TV, og har ledet programmer som "Farmen", "Vil du bli millionær" og "Big Brother". Det er imidlertid i radio hun har sine programlederfaglige røtter, noe hun blant annet har fortalt mer om til VG.

Vida Lill Berge overtar mikrofonen i Frokostshowet på P5 når Elisabeth Carew snart skal ut i svangerskapspermisjon. Berge er er tidligere "Paradise Hotel"-vinner, og har i tillegg radioerfaring fra blant annet NRK P3. Nå blir hun å høre på P5 hver morgen sammen med Andreas Velle, noe hun forteller til VG at hun gleder seg veldig til.

Kristian Hope har bakgrunn som radio-DJ, så den nye jobben i P5 Hits passer ham svært godt. - Å servere lytterne de beste låtene fra dagens største artister må jo være verdens mest takknemlige jobb, sier han.

André Jerman har mange års erfaring som komiker og konferansier og han sier selv at radiomediet er som skapt for en som er så glad i å prate som ham. På musikkfronten er det rock som står høyest i kurs, og derfor er det ikke tilfeldig at det er på P6 Rock han nå har sine faste sendinger. 

Jenny Jenssen er også relativt nyansatt programleder. Den blide nordlendingen er særlig kjent for sin folkelige stil, sitt smittende humør og sin varme og inkluderende væremåte, noe som også kommer svært godt fram i hennes sendinger på P10 Country.