August-Sølvmikken til Naug & Ali

Naug & Venner vinner august-Sølvmikken på vegne av Ali Kaffe med sitt «Støttegruppa for B-mennesker»-tiltak.

Naug & Venners radiokampanjer for Ali Kaffe har vunnet sin tredje Sølvmikk i 2017. Samme annonsør gikk til topps i både april og mai med kampanjen «Ny unnskyldning hver dag», der den kroniske syvsoveren Thorbjørn hadde hovedrollen.

I august ble en ny Ali Kaffe-satsing lansert, «Støttegruppa for B-mennesker», som i tillegg til å kurere konkret gruff ved hjelp av en åpenbart sårt tiltrengt kaffe-oppkvikker, også skal sørge for at livet som B-menneske kan bli litt bedre.

Juryen har følgende å melde i sin begrunnelse: «Er ikke alle B-mennesker?, lurte juryen på en tidlig onsdags morgen og alle var enige om at radiospottene for Ali Kaffe traff en nerve uansett om man er en morgenfugl eller ikke. Juryen har sett den humoristiske kampanjen i andre flater, og liker den spesielt godt på radio. Den føles relevant og er en god pastisj på veldedighetsreklamene vi kjenner igjen fra reklamefrie dager. Gratulerer nok en gang til Naug & Venner!».

Kreativt team bak kampanjen var Martine Skjekkeland, Kariann Langeland, Silje Fjeld og Thorbjørn Naug, og spottene ble produsert av Sagveien Resort.

Både Og Radiobyrå fikk andre- og tredjeplassen i august-mikken for sine radiokampanjer for henholdsvis Dumle og Colosseum Mann. 

Hør månedens og tidligere vinnere på gullmikken.no.