Topper laget i P4s Radiofrokost - Samantha Skogrand ny programleder

Norges største kommersielle morgensending på radio - P4s Radiofrokost - topper laget med Bjørn Faarlund, Michael Andreassen og Samantha Skogrand som ny fast morgengjeng

POPULÆR MORGENSENDING: Bjørn Faarlund, Michael Andreassen og Samantha Skogrand underholder og oppdaterer i P4s Radiofrokost. Foto: P4
Samantha Skogrand har lang erfaring fra både TV og radio, og P4s programredaktør Anders Opsahl er ikke i tvil om at hun vil passe perfekt som programleder i P4s Radiofrokost.

- Samantha besitter den perfekte miksen av nyhetsteft, god allmennkunnskap, sprudlende personlighet og god formidlingsevne, sier Opsahl.

Bjørn Faarlund har allerede lang fartstid i P4s Radiofrokost, og han får nå også følge av den erfarne P4-programlederen Michael Andreassen som i mange år har ledet programmet "Michael direkte"

- I tillegg til å få Samantha på laget blir det utrolig spennende å høre to av våre største og mest erfarne stjerner – nemlig Faarlund og Andreassen – sammen som faste makkere i P4s Radiofrokost. For oss blir dette rett og slett en drømmetrio, sier programredaktør Anders Opsahl.

Med sine 635 000 ukentlige lyttere og 42% markedsandel er P4s Radiofrokost landets klart største morgensending i det kommersielle radiomarkedet.